Kynnet

45 - 90 min 40 € info@merelaybeauty.com Ajanvaraus

Meidän tavoitteenamme on tehdä asiakkaillemme mahdollisimman luonnolliset ja omaperäiset geelikynnet. Käytämme korkeatasoisia Mystic Nails- tuotteita kauneimman ja vahvimman lopputuloksen saavuttamiseksi. MN:n rakennegeelit auttavat palauttamaan kynsien puhtaan värin sekä suojaavat niitä painaumilta.

Meillä on valikoimissamme useita MN:n geelivärejä sekä geelilakkoja. Kyntenne voidaan viimeistellä erilaisilla geeliväreillä, glitterpulvereilla, strasseilla, folioilla jne. Lisätietoja tuotteistamme saatte hoitolamme työntekijöiltä ja kynsiteknikoltanne.

Kun tulet meille rakennekynsiin, saat:

  • perusmanikyyri
  • kynsinauhojen hoito ja kosteutus
  • haluttaessa kynsien pidentäminen
  • omien kynsien kattaminen halutun paksuisella geelikerroksella
  • väri tai glitter
  • hinta sisältää kahden kynnen koristelun

Jos haluatte koristelun useammalle kuin kahdelle kynnelle, tulee teidän sopia tästä etukäteen kynsiteknikon kanssa, jotta hän osaa varata enemmän aikaa.

Hoidon kokonaiskesto riippuu asiakkaan kynsien kunnosta, tuleeko geelilakkaa vai geelikynnet, sekä koristelun määrästä ja monimutkaisuudesta.

Vaikka geelikynnet ovatkin vahvemmat kuin omat kynnet eivätkä vaadi paljon hoitoa, painotamme asiakkaillemme että niiden kanssa tulisi silti olla kuin omien kynsien kanssa, sillä myös ne voivat katketa.

Rakennekynsien lisäksi kynsipalveluihimme kuluu geelilakkaus, oman kynnen vahvistus, manikyyri sekä rakennekynsien ja geelilakkausten poistot.

Meistä

Kauneushoitola Leppävaarassa. Sijaitsemme Kauppakeskus Gallerian ensimmäisessä kerroksessa. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoitopalveluita ottaen asiakkaan henkilökohtaiset toiveet huomioon.

Yhteystiedot

Kauppakeskus Galleria, Konstaapelinkatu 4, Leppävaara, Espoo

040 526 5624

info@merelaybeauty.com

www.merelaybeauty.com

Avoinna

Maanantai- Torstai
10:00 - 20:00

Perjantai
10:00 - 18:00

Lauantai
sopimuksen mukaan

Sunnuntai
Suljettu

Sosiaalimedia